Твоята кошница
  • Кошницата Ви е празна!Мнения

Александра Богданска-Петканова:

"Любимата органична козметика на Габриел с натурални съставки и безкрайно нежна към бебешката кожа. Кремът против подсичане с масло от ший е незаменим срещу кожните раздразнения!"

Mona Gocheff:

В първите месеци от отглеждането на Никола се доверих на козметиката на Oscar Organic. Абсолютен фаворит ми е кремът против подсичане, който ползвам и днес. Зачервяванията по нежната бебешка кожа изчезват моментално, а това осигурява спокойствие за мама и за бебчо. Освен това е много икономичен, и стига за няколко месеца. Rescue Gel също влиза често в употреба, особено през летните дни, когато комарите са навсякъде. Ако видя, че бебчо е ухапан, леко намазвам и масажирам засегнатото място. Има страхотен ефект и бързо облекчава кожата. Честно да си призная, го ползвам дори и за себе си. Козметиката е 100% натурална и с много приятен аромат."

Antoinette Pepe:

"Това, което най-много ме впечатли в продуктите на Оscar Cosmetics e фината им текстура, високото ниво на хидратация и фактът, че лесно се нанасят - включително и кремът против подсичане. Кожата на децата ми реагира изключително добре на продуктите, като самата аз използвам лосиона за тяло ежедневно. Горещо препоръчвам."

Адриана Ангелова-Иванова (My beauty madness):

"С моята дъщеричка използваме шампоана и крема за тяло вече няколко месеца и не ги заменям за нищо! За първи път срещам продукти с толкова изчистен състав и в същото време с такъв невероятен аромат. Отразяват се отлично на тънката бебешка косичка и суха кожа на малката, а аз самата също честичко ги ползвам. Друг личен фаворит отскоро ми е и олиото, което пробвах за първи път преди седмица и което вече използвам ежедневно за себе си ☺ Прави кожата изключително гладка и блестяща и отново ухае пристрастяващо."

Ирена Симеонова (Irene la fata):

"Харесах Oscar Organic от първия момент, привлече ме цветната опаковка и невероятно деликатният мирис. А още по-доволна съм, че децата ми също харесват продуктите. Правят балончета в банята и се мажат с удоволствие, което прави кожата им мека, гладка и ухаеща още по-прекрасно."

Oscar в медиите

Първото нещо, за което внимаваме в грижата за детската кожа, е съставът на козметиката. Продуктите на Оскар са чисти и подходящи дори за кожата на най-малките, като отговарят на безупречни изисквания. Освен добрия състав, имат аромат, който е лек, ненатрапчив и много приятен.

Намерихме детска козметична марка на пазара, която покрива всичките ни очаквания за комбинация от съставки. Детската козметика Oscar използва изцяло натурални формули, елиминирайки всички потенциални опасни съставки.