Твоята кошница
  • Кошницата Ви е празна!Поръчка и доставка

Осигуряваме бърза и надежна доставка, използвайки услугите на куриерска фирма "Спиди".

Поръчки получени преди 16:00 ч. се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки получени след 16:00 ч. ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Предлагаме два варианта за доставка: до посочен от Вас адрес и до избран офис на "Спиди". Ще имате възможност да изберете метода на доставка при завършване на поръчката си.

Цена за доставка до офис на Спиди: 0.00лв.

Цена за доставка до адрес: 3.90лв.

Доставката в София е на следващ работен ден. Доставка за други градове е до два дни.

Вижте график на обслужване на куриерска компания Спиди за по-малките населени места.

 

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на OscarOrganic.com е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани в страницата на Вашия профил. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.